Handlekurven er tom.

Nyheter og pakketilbud!

Årets nyheter strømmer inn! Nettsiden er oppdatert med de nyeste modeller, nye produkter og gode pakketilbud! Ta en titt da vel?

Vi er allerede godt i gang med året 2011, og nyhetene begynner å strømme inn. Vi har oppdatert nettsiden med årets nykommere fra blant annet Brio, Simo, Easywalker, Mountain Buggy og Teutonia.

Det nærmer seg vår og reisetid og da er det greit med en lett reisetrille til årets utflukter. Vi har fått en egen kategori, Reisetriller, hvor vi har samlet vårt store utvalg. Her har vi blant annet Smart, en ny superlett trille fra Phil & Teds, denne trillen kan nå fås med adapter slik at ryggen kan foldes ned til full liggestilling, vi har også fått inn et nytt merke Chicco og vi har 4ME Fusion og Quinny Zapp Xtra som kan kombineres med Maxi Cosi Cabriofix bilstol. I tillegg til det har vi et utvalg rimeligere vogner og triller fra Carena og Babycare. Ta en titt innom Reisetriller og finn din favoritt!

Bilsikring er viktig, vi har et bredt utvalg av de fleste leverandører, finn bilstolen som passer best for deg og ditt barn! Vi har gode bilstoler fra Maxi-Cosi, Britax, Akta Graco og Brio. Trygg trafikk anbefaler at barna sitter bakovervendt opp til 4 år. Vi er derfor glade for å kunne komme med nyheten BeLogic fra Akta Graco - den eneste stolen i klassen 9-25 kg som, i tillegg til R44 04 godkjennelsen, har bestått kriteriene i den strenge svenske Plus-testen. Vi har også testvinneren Concord Transformer, bilstolen som passer for barn fra 15-36 kg. Denne bilstolen ble testvinner i Forbrukerrådets test mai 2010!

Vi legger stadig ut gode pakketilbud for å gjøre handelen for deg som kunde enklest mulig. Noen av nyhetene er  BabyBjørn matstol  som leveres med spisesett og smekke fra samme leverandør. Vi har også gode tilbud på sengepakker, reisepakker, duovogner, under kategorien Kampanjer ligger alle pakketilbudene.

(17. Feb 2011)
Abonnere på nyheter?

Kids & Care - Adresse : Luramyrveien 12, 4313 SANDNES - Tlf :  97 58 40 40 - Epost : [email protected] Org nr : 988784680 -
Åpningstider Kundeservice: man-fre 0900 - 1500 , lørdag stengt.
Designed and powered by http://www.i-tools.no/