Handlekurven er tom.
  ZOOM       
BRIO Primo
Pris Kr. 1 599,- 
Last ned vedlegg 1
Å kunne gi sitt nyfødte barn beste beskyttelse er en selvfølge for alle foreldre.
Spesifikasjoner:

BRIO Primo base er et smidig tilbehør for ekstra sikker montering av BRIO Primo i bilen på plasser som ikke har kollisjonspute (airbag). BRIO Primo base monteres enkelt i bilens isofix-fester eller med bilens to- eller trepunktsbelter. Den er utstyrt med en støttebøyle som settes mot bilsetets rygg og et justerbart støttebein under.

Montering

BRIO Primo kan monteres bakovervendt på alle plasser i bilen som har trepunktsbelter og er uten kollisjonspute (airbag). I BRIO Primo Base monteres BRIO Primo raskt og sikkert med et klikk-inn system, og løftes ut med et enkelt knappetrykk. For monteringsanvisning les manualen som medfølger produktet.

Funksjoner
BRIO Primo har et internt trepunktsbelte som er justerbart i tre høyder for tilpassing av barnets størrelse. Med oppfelt håndtak, har Primo en gyngefunksjon som enkelt låses gjennom å felle ned håndtaket. Primo har avtagbar og vaskbar tekstil. BRIO Primo finnes i fargene rød/svart, grå/svart, lys grå/svart eller svart.

Sikkerhet
BRIO Primo er utformet med høye sider for ekstra sidekollisjonsbeskyttelse. BRIO Primo base har en støttebøyle som hindrer Primo fra å kastes opp i ryggen på bilsetet. BRIO Primo og BRIO Primo base er godkjente i henhold til ECE R44 Rev 04 for barn opp til 13 kg.

Produktbilde 1 Produktbilde 2 Produktbilde 3

Produktbilde 4 Produktbilde 5 Produktbilde 6

Kids & Care - Adresse : Svanholmen 23, 4313 SANDNES - Tlf :  97 58 40 40 - Epost : [email protected] Org nr : 988784680 -
Åpningstider Kundeservice: man-fre 0900 - 1500 , lørdag stengt.
Designed and powered by http://www.i-tools.no/