Handlekurven er tom.
  ZOOM       
BRIO GO duovogn
Pris Kr. 6 998,-  Lagerstatus:  Bestillingsvare 7-14 dager
FØR KR 7998,00

Spesifikasjoner:

Bag
Bagen er utformet med best mulig ergonomiske komfort for ditt barn. Den er kompakt, men ditt barn har fortsatt mye plass og bevege seg på. Madrassen som følger med puster og er myk og bekvem. Man kan slå sammen bagen slik at den blir flatere og kortere i høyden, som er bra hvis man vil pakken den i BRIO Go’s reiseveske som kan kjøpes som tilbehør.

Kalesje
Kalesjen er inkludert som beskyttelse mot sol, blåst, regn og lyd. Ventilasjonsluke med glidelås og insektsnett. Kalesjen er laget av slitesterk og vannavstøtende tekstil. Lett å rengjøre.

Oppbevaring
Den lett tilgengelige varekurven er unik ettersom den er større enn på de fleste vogner. Man kan laste med seg opp til 5 kg uten problemer uten at stabiliteten lider. En spesialutviklet veske som er designet for å passe i varekurven kan kjøpes som tilbehør. Man kan også henge ting på håndtaket uten problemer.

Fargevalg
Det finnes flere stilige og moderne farger å velge mellom. Hvorfor begrense seg til en farge – velg èn på bagen og en annen på sittedelen.

Understell
Et kompakt og lett aluminiumsunderstell som bare veier 6 kg, kommer i tre farger; hvitt, svart og grått. Fritt for synlige smådetaljer. Swivelhjulene foran gjør vognen ekstrem enkel å trille. Hjulene er låsbare for økt stabilitet. Både bag- og sittedelen er enkel å montere med ”klick-in-system og kan monteres både fremover- og bakovervendt. Det revolusjonerende ”Klick-in-systemet” gjør det enkelt å leve med BRIO Go.

Ergonomisk Håndtak
Håndtaket på BRIO Go ser litt annerledes ut ettersom det er nøye ergonomisk utformet. Designet gjør at man bruker minst mulig kraft og styrke for å skyve vognen fremfor seg. Man behøver heller aldri å vri håndleddene for å få et bra grep, noe som er godt for muskler og ledd.

2010-modellen har forbedringer på forhjulene og på hempen som holder ryggen oppe. Hempen var tidligere utført i plast, denne leveres nå i metall.

Produktbilde 1 Produktbilde 2

Kids & Care - Adresse : Svanholmen 23, 4313 SANDNES - Tlf :  97 58 40 40 - Epost : [email protected] Org nr : 988784680 -
Åpningstider Kundeservice: man-fre 0900 - 1500 , lørdag stengt.
Designed and powered by http://www.i-tools.no/