Handlekurven er tom.
    
Maxi - Cosi Rodi XR
Pris Kr. 1 699,- 

MaxiCosi Rodi XR For barn fra 3,5 år til 12 år (15-36 kg)
Spesifikasjoner:

Sett deg ned og slapp av. Maxi-cosi rodi xr på enkel måte i hvilestilling

Alle foreldre vil at kjøreturen med barna skal være både trygg og komfortabel. Særlig med litt eldre barn må man forhandle litt for å få den lille frøkenen eller herremannen oppi setene deres. Maxi-Cosi har den perfekte løsningen med den nye Maxi-Cosi Rodi XR, et bilsete med en komfortabel hvilestilling som lar barn i alderen 3½ til 12 år slappe av med stil.

Alle foreldre har opplevd det. Rundt treårsalderen blir det en utfordring å få barnet oppi bilsetet uten at det blir bråk. Barn i denne alderen assosierer bilseter med babyer og ikke noe for "store" gutter eller jenter. Men siden 1. mars 2006, er det lovfestet at alle barn som er under 135 cm høye må bruke godkjente barnesikringsprodukter og sikkerhetsbelter når de sitter i baksetet eller forsetet i en bil. Denne rettslige forpliktelsen gjelder i alle EU-land. Et bilsete er derfor en absolutt nødvendighet! Så hvorfor ikke velge et sete som er superelegant og også komfortabelt å sitte i?
 XR Extra Relaxed – Ekstra avslappende

Maxi-Cosi Rodi XR stikker seg ut i forhold til konkurrentene ved at du enkelt kan sette setet i hvilestilling forfra med én enkel bevegelse. Ikke bare vil barnet ditt slappe av raskere, det vil også bety en mer behagelig og avslappet reise for de andre passasjerene.


XR Design

Maxi-Cosi Rodi XR er tilgjengelig i et utvalg av sterke, kraftige fargekombinasjoner. Festepunktet bak nakkestøtten gir ekstra stabilitet, og setet kan enkelt flyttes fra én bil til en annen på grunn av dens ultralette vekt. Det er også enkelt å installere setet i en bil ved hjelp av et vanlig trepunkts sikkerhetsbelte. Ryggstøtten på Maxi-Cosi Rodi XR kan justeres både i lengden og bredden, den kan dermed vokse sammen med barnet ditt. Ryggstøtten er også utformet for å gi enda bedre beskyttelse for barnets hode og korsrygg i tilfelle (side)kollisjon.

MaxiCosi RodiXR   
•For barn fra 3.5 år til 12 år (15-36 kg)
•Unik hvilestilling for både små og store barn
•Lett tilgjengelig enhånds justering av hvilestillingen
•Ryggstøtten vokser med barnet både i høyden og bredden 
•Optimal sidebeskyttelsefor hode, rygg og hofter
•Ekstra stabil
•Lett vekt, enkel å flytte fra bil til bil
•Komfortabel, behagelig hodestøtte og størrelse på sete
•Feste for bilens sete i stolen som sikrer riktig plassering av bilbeltet
•Enkel installering i bilen, du bruker bilens 3 punkts-sele
•Vaskbart trekk

Frakten på dette produktet er 159,-

 

Produktbilde 1 Produktbilde 2 Produktbilde 3

Kids & Care - Adresse : Svanholmen 23, 4313 SANDNES - Tlf :  97 58 40 40 - Epost : [email protected] Org nr : 988784680 -
Åpningstider Kundeservice: man-fre 0900 - 1500 , lørdag stengt.
Designed and powered by http://www.i-tools.no/