Handlekurven er tom.
  ZOOM       
Funkeys Starter Set
Pris Kr. 119,- 
FØR KR 249,-

U.B. Funkeys™ - samlefigurene som åpner en virtuell verden full av spill og saker og ting. Hver Funkey som du skaffer deg, låser opp nye soner. Spill spillene i sonene du har låst opp for å tjene mynter som kan brukes til å kjøpe ting til huset ditt. Legg ut det virtuelle huset ditt på nettet, slik at vennene din kan se det!
Spesifikasjoner:

U.B. Funkeys™ er et spennende PC-spill som tar deg med inn i den morsomme og kule verdenen Terrapinia, en virtuell verden og stedet der Funkeys-figurene bor. Hver nye Funkey som du samler, gir deg tilgang til en ny sone med nye spill. Spill hvert Funkey-spill og tjen mynter som du kan bruke til å kjøpe kule nye ting til Funkeys-huset. Så snart huset er ferdig, kan du laste det opp og dele det med familie og venner. Men vær forsiktig! Master Lox™ og de onde følgesvennene hans sniker seg omkring for å stjele myntene dine og stoppe deg i denne virtuelle verdenen. Lås opp Funkeys-sonene, spill Funkeys-spillene og beseire Master Lox™, slik at det blir fred hos Funkeys!

Funksjoner:
- 42 samle-Funkeys
- Nye spill i hver sone
- Tjen mynter så du kan kjøpe ting til huset ditt
- Del huset ditt med venner på nettet
- Alt du trenger for å komme i gang

Innhold:
- 1 U.B. Hub med USB-kabel
- 2 Funkeys
- 1 installasjons-CD

Les mer på Funkeys hjemmeside her!

Produktbilde 1 Produktbilde 2 Produktbilde 3

Kids & Care - Adresse : Svanholmen 23, 4313 SANDNES - Tlf :  97 58 40 40 - Epost : [email protected] Org nr : 988784680 -
Åpningstider Kundeservice: man-fre 0900 - 1500 , lørdag stengt.
Designed and powered by http://www.i-tools.no/