Handlekurven er tom.
    
Simo Sportsvogn, standard
Pris Kr. 4 990,-  Lagerstatus:  Bestillingsvare 7-14 dager
Last ned vedlegg 1
Simo 730 Sportsvogn med standard understell i sølv eller svart.
Spesifikasjoner:

En sporty og praktisk sportsvogn for barn fra 6 mnd (når barnet kan sitte selv).
Full liggestilling og god plass gir god sovekomfort selv med tykk vinterpose pluss at den er luftig og god på sommeren.
Vognen passer helt til barnet ikke trenger vogn lenger, siden den har liggelengde på 91 cm.

Vekt: 18 kg (standard understell inkl. lufthjul).
Mål sammenlagt (LxBxH): 1000x625x580mm

Simo Sport har en stor og stram kalesje som gir skikkelig beskyttelse mot vind, sol og regn. Ved hjelp av kalesjestrammerene kan du enkelt slå ned eller opp kalesjen etter behov.
Setetrekket og frontbøyletrekket er avtagbart og vaskbart på 40ºC i maskin. Setetrekket er festet til setet med trykk knapper og borrelås noe som gjør det meget enkelt å ta av (ingen skrujern må til). Frontbøyletrekket er festet med glidelås, slik at også dette er enkelt å ta av og putte i maskinen. Løsningene er gjennomarbeidede for å lette det daglige vedlikeholdet - det skal være lettvindt å vaske de mest utsatte delene på vognen. Tekstilene tørker fort og er av god kvalitet, slik at med litt vedlikehold og omtanke vil vognen se bra ut i mange år.

Refleksbånd på kalesjen (foran, oppe og bak på kalesjeposen) og setetrekket (på siden) gjør at Simo vognen synes godt i mørket. I tillegg er det refleks på regndekket og på understellene. Det eneste vi oppfordrer til er at den som triller har på seg en refleks vest eller en refleks slik at bilister ser dere bakfra, siden den som triller dekker vognen.

Setet festes til understellet ved hjelp av "Click-in" systemet. Ved hjelp av en knapp på undersiden av hvert armlenet løsner du enkelt setet fra understellet. Når du skal feste det på igjen skal du kun sette setet på understellet og "Click-in" systemet finner rett posisjon. Du trykker ned setet og hører et klikk. Da er setet trygt låst på understellet.

Leveres med standard understell i sølv eller svart. Noter i kommentarfeltet hvilken farge du ønsker på understellet.

Vann- og vindtette yttertekstiler er det som skiller vår utgave av sportsvogn fra våre konkurrenter. Bruker du regndekket i kombinasjon med oppslått kalesje har du en vann- og vindtett vogn, noe som gir en trygghet om at barnet ikke blir utsatt for trekk, vind eller regn.

Bildet av vognen i grå finner du som vedlegg rett under prisen, øverst på siden.

NB! Ny modell kommer i september/oktober. Enkelte farger vil være utsolgt og kommer ikke inn før ny modell er leveringsklar.

Kids & Care - Adresse : Svanholmen 23, 4313 SANDNES - Tlf :  97 58 40 40 - Epost : [email protected] Org nr : 988784680 -
Åpningstider Kundeservice: man-fre 0900 - 1500 , lørdag stengt.
Designed and powered by http://www.i-tools.no/