Handlekurven er tom.
  ZOOM       
Simo Kombivogn, kompakt
Pris Kr. 6 598,-  Lagerstatus:  Bestillingsvare 7-14 dager
FØR KR 7098,-
Last ned vedlegg 1
Simo's mestselgende modell. Leveres i klassiske tekstiler og design. Leveres med "Click-in system". Tradisjonsrik vogn som vokser med barnet. Kombivogn med bærebag og sportsvogn som kombineres til god bagvogn. Kombineres med kompakt understell i sølv eller svart.
Spesifikasjoner:

Leveres med kompakt understell i farge sølv eller svart:
Bærebagen er stor og både platen i bunnen og madrassen har utstansede hull for å sikre sirkulasjon av luft i vognen. Det følger også med en hodebeskyttelse i hode-enden av bagen som beskytter barnet mot bøylene som holder bagen oppspendt. Denne festes under bagkanten som leveres med bagen. Madrassen kan vaskes i maskin på 40ºC og helst med trekket på. Bagkanten som dekker kanten av bagen og gjør det lunt og behagelig for barnet kan også vaskes i maskin på 40ºC.

Sportsvognen har en stor og stram kalesje som gir skikkelig beskyttelse mot vind, sol og regn. Ved hjelp av kalesjestrammerene kan du enkelt slå ned eller opp kalesjen etter behov.
Setetrekket og frontbøyletrekket er avtagbart og vaskbart på 40ºC i maskin. Setetrekket er festet til setet med trykk knapper og borrelås noe som gjør det meget enkelt å ta av (ingen skrujern må til). Frontbøyletrekket er festet med glidelås, slik at også dette er enkelt å ta av og putte i maskinen. Løsningene er gjennomarbeidede for å lette det daglige vedlikeholdet - det skal være lettvindt å vaske de mest utsatte delene på vognen. Tekstilene tørker fort og er av god kvalitet, slik at med litt vedlikehold og omtanke vil vognen se bra ut i mange år.

Refleksbånd på kalesjen (foran, oppe og bak på kalesjeposen) og setetrekket (på siden) gjør at Simo vognen synes godt i mørket. I tillegg er det refleks på regndekket og på understellene. Det eneste vi oppfordrer til er at den som triller har på seg en refleks vest eller en refleks slik at bilister ser dere bakfra, siden den som triller dekker vognen.

Overdelen festes til understellet ved hjelp av "Click-in" systemet. Ved hjelp av en knapp på undersiden av hvert armlenet løsner du enkelt overdelen fra understellet. Når du skal feste det på igjen skal du kun sette overdelen på understellet og "Click-in" systemet finner rett posisjon. Du trykker ned overdelen og hører et klikk. Da er overdelen trygt låst på understellet.

Vann- og vindtette yttertekstiler er det som skiller vår utgave av kombivognen fra våre konkurrenter. Bruker du regndekket i kombinasjon med oppslått kalesje har du en vann- og vindtett vogn noe som gir en trygghet om at barnet ikke blir utsatt for trekk, vind eller regn.

*Bilde av Simo kombivogn i aubergine og brun avviker fra originalen. Disse vognene leveres med henholdsvis aubergine og brun bagkant.

Noter i kommentarfeltet hvilken farge du ønsker på understellet.

Bildet av vognen i grå finner du som vedlegg rett under prisen, øverst på siden.

Produktbilde 1 Produktbilde 2 Produktbilde 3

Produktbilde 4

Kids & Care - Adresse : Svanholmen 23, 4313 SANDNES - Tlf :  97 58 40 40 - Epost : [email protected] Org nr : 988784680 -
Åpningstider Kundeservice: man-fre 0900 - 1500 , lørdag stengt.
Designed and powered by http://www.i-tools.no/