Handlekurven er tom.
  ZOOM       
Simo Duovogn, kompakt
Pris Kr. 6 797,-  Lagerstatus:  Bestillingsvare 7-14 dager
FØR KR 7297,-
Last ned vedlegg 1
Duo gir deg 2 vogner i ett. Stor og behagelig bagvogn først, sporty og robust sportsvogn etterpå. Alt hva barnet har behov for av komfort og plass. vognen leveres med integrert plate for sittestilling og med "Click-in system" som gjør innfestningen av Duo bagen enkel og trygg. Bærehåndtakene gjør det lettere å flytte bagen uten at barnet våkner. Kombineres med kompakt understell i sort eller sølv.
Spesifikasjoner:

735 SIMO DUO

Dypvogn: Markedets største duovognsbag? Vi mener det. 83 cm lang og 38 cm bred gir den god og romslig plass til barnet. Her er det plass til vinterpose hvis det er behov og barnet har plass til å bevege seg. Når barnet blir ca 6 mnd er det interessert i å sitte opp og se seg om. Da kan du benytte den oppslagbare ryggplaten som finnes under madrassen. Her er det D-ringer for feste av sele til å ha på barnet. Viktig å benytte seler når barnet lærer seg å snu og reise seg.

Dypvognsbagen leveres med bærestropper slik at du kan bære hele bagen med deg hvis det er ønskelig. I bagen er det også små lommer slik at du enkelt kan ha småting lett tilgjengelig, smokk, klut, lommebok etc.

I bunnplaten er det stanset hull for ventilering. Madrassen har tilsvarende lufting, slik at det blir god sirkulasjon i bagen for barnet.
Madrassen har i tillegg polyten innlegg (som varme- og kuldeisolasjon), dette innlegget har også utstansede hull for luftsirkulasjon.
Overtrekket er quiltet. Hele madrassen er vaskbar i maskin på 30ºC slik at du enkelt kan holde den ren. Dette gir deg en ventilerende madrass som er et godt grunnlag for god søvn og hvile for barnet.


Produktbilde 1 Produktbilde 2 Produktbilde 3

Produktbilde 4

Kids & Care - Adresse : Svanholmen 23, 4313 SANDNES - Tlf :  97 58 40 40 - Epost : [email protected] Org nr : 988784680 -
Åpningstider Kundeservice: man-fre 0900 - 1500 , lørdag stengt.
Designed and powered by http://www.i-tools.no/